Ingrid Tosteberg är nya Astrid Lindgren

av | feb 23, 2020 | Nyheter, Press releases | 0 Kommentarer

Ingrid Tosteberg är nya Astrid Lindgren

Ingrid Tosteberg

Nu debuterar Ingrid Tosteberg på Darkness Publishing med sin high fantasy Stendrottningens hemlighet.
Ingrid vill att du följer med henne till Evlonia. Där väntar magi, äventyr, vänskap, spänning och en kamp mellan det onda och det goda.
“Ingrid Tosteberg har en lyrisk berättarstil som för tankarna till några av Astrid Lindgrens mest kända verk. Det tycker vi som har jobbat med manuset”, säger Sofi Poulsen, förläggare på Darkness Publishing.
Författaren Ingrid Tosteberg har skapat en alldeles egen sagovärld, Evlonia, där magin finns överallt. Tack vare den nioåriga pojken Oliver och den magiska katten Gizmo får vi följa med dit. I Evlonia väntar ekgubbar, älvor och kung Ziron. Men även ondskan finns där i form av Vaugo, Grumb och klumpfotstroll.
“Jag planerar att släppa fler böcker i bokserien Sagan om Evlonia”, berättar Ingrid Tosteberg. I skolan var uppsatsskrivning hennes roligaste ämne. Fantasin och magin fanns alltid där tillsammans med författardrömmen om att skriva en egen bok. För tio år sedan började hon skriva Stendrottningens
hemlighet, men boken blev sedan liggande ofärdig i en låda.
I höstas, på bokmässan i Göteborg, sökte Ingrid Tosteberg upp Darkness Publishing. I deras monter kom hon i kontakt med förläggaren Sofi Poulsen. Ingrid tog mod till sig och pitchade sin bok för Sofi som bad henne att skicka manuset. Resten är saga, som vi säger i fantasykretsarna.
Vi bjuder på det allra första kapitlet Vinden ur Stendrottningens hemlighet.
https://darkness.pub/nyheter/