En mörk och tragisk värld  där du inte kan lita på någon. Mycket våld, svek, sprit, slagsmål och korruption. Vänskap byts mot dolkhugg och pennor mot vässat stål när flera öden flätas samman i Emanuel Forsells debutroman De Frostfödda som ges ut på Darkness Publishing AB. Boken spås bli nästa storsäljande serie. Målgruppen är de som tyckte Game of thrones var för munter. 

“Min roman De Frostfödda handlar om Odens väg till makten, gestaltat i en halvapokalyptisk värld med mycket svart humor och grimdark-influenser. Tänk inte Eddan, utan mer Tarantino och Guy Ritchie”, säger Emanuel Forsell, debuterande författare.  

Förändringens vindar viner över världen, det rustas för krig där makt ska vinnas. Odár skyr inga medel för att samla sina styrkor för att ta makten över världstronen. Halvgud, krigsherre eller bara en dålig skådespelare? För Odár Baléyg spelar det ingen roll. Andra människors åsikter är bara irriterande flugor. Han har hört viskningarna från havet. Nya gudar vill lägga hans värld under sina fötter och den enda utvägen är att slåss. Är man inte med Odár så är man mot honom, för när Fimbuls visa sjungits i natten så finns det bara en plats för honom: Världscirkelns tron.