Novelltävling

av | okt 6, 2021 | Nyheter | 0 Kommentarer

 

Vi sa att vi inte skulle göra fler novelltävlingar, men din vilja är vår lag. Så varmt välkommen till vår åttonde novelltävling. Den röda. 

I Darkness Publishings röda novellsamling önskar vi få en inblick i världen hos mäktiga och rika vampyrer. Vi vill läsa om flärd och lidelse. Brinnande begär, dramatiska vändningar och tuffa, kvinnliga vampyrer som vet exakt vad de vill ha och de ser till att få sina drömmar uppfyllda.

Vi dras till det mörka och hemska. Det blodiga och brutala. Bort med allt glittrigt du någonsin har förknippat med vampyrer. Vad skulle hända om de förflyttas till en värld fylld med flärd och lidelse?

Nu har vi möjligheten att ta reda på hur det skulle kunna gå. Under sommaren/hösten 2022 planerar Darkness Publishing att ge ut en antologi med helt nya berättelser som baseras på lidelsefulla vampyrer i någon flärdfull fantasymiljö (vi kommer acceptera alla genrer av fantasy för miljön ex high, urban, steampunk, grimdark, darkromance med flera). Antologin är tänkt för vuxna läsare.

Regler:

 • För att vara med och tävla måste du vara myndig

 • Ett bidrag är en novell skriven på svenska om högst 50.000 tecken inklusive mellanslag.

 • Bidraget får inte vara publicerat tidigare.

 • Bidraget ska vara inskickat i pdf. Namnge filen med ditt namn och novellens titel.

 • Deadline 28:e februari 2022. Skicka ditt bidrag till manus@darkness.pub och ange ”Den röda” i ämnesraden. Vi hanterar flera hundra mail i veckan så vi behöver en tydlig märkning.

 • Historien måste baseras på en vampyr.

  Man får skicka in flera olika bidrag.

  Arbetsgruppen avgör vilka noveller som uppfyller kriterierna och på övriga grunder antas till antologin.

  Upphovsrätt:

  Genom att skicka in novellen ger du Darkness Publishing rätten att redigera och använda ditt verk i antologin, oavsett vilket format förlaget väljer att använda; pappersbok, e-bok eller som ljudbok. Du behåller rätten till din egen novell och kan publicera den i andra sammanhang. Medverkande i antologin får ingen ekonomisk ersättning, men erhåller det traditionella författarexet och har möjlighet att köpa loss exemplar till ett lägre pris för egen försäljning.