Nyheter på Darkness Publishing

av | dec 7, 2021 | Nyheter | 0 Kommentarer

Darkness Publishing är inte ett förlag som alla andra. Vi går vår egen väg mot våra egna uppsatta mål. Under våra sex år har vi inte haft tid för att läsa alla de manus som flödar in till förlaget. Manushögen har blivit ett ständigt dåligt samvete och det är inte rätt mot dig som skickar ditt manus i förtroende till oss. Vår ambition har aldrig varit att läsa och anta manus vi inte har beställt. Ändå har vi gjort det. Men för en tid sedan tog vi beslutet om att det bästa för dig och för oss är att vi helt enkelt stänger den dörren för gott. Vi kommer alltså inte att ta emot några obeställda manus. Vare sig nu eller i framtiden. Vi har som ett led i detta även valt att avsluta en del samarbeten vi haft med olika författare.

Så vad ska Darkness Publishing syssla med? Ska vi sluta ge ut böcker?

Vi ska fortsätta göra det som vi har gjort hela tiden, det som sker bakom kulisserna och som vi ibland visar glimtar av på våra sociala medier och i vårt nyhetsbrev. Under 2022 kommer vi släppa flera nya titlar. På grund av pandemin kan vi tyvärr inte ge några släppdatum, men i produktionen just nu ligger totalt tre kapitelböcker för 9-12, en kapitelbok för 12-15,  fem romaner, en novellantologi samt fyra läromedelsböcker. Och allt detta är så superspännande och jag längtar verkligen tills jag kan berätta mer om detta för dig.