Novelltävling

av | mar 1, 2022 | Nyheter | 0 Kommentarer

Varmt välkommen till vår nionde novelltävling. Den magiska. 

I Darkness Publishings magiska novellsamling önskar vi få en inblick i världen hos enhörningar, pegasusar och alicorns. Vi vill få ta del av deras magiska värld. Hur den ser ut och vilka som finns där bestämmer du. Det kan vara enhörningar, pegasusar och alicorns, eller så väljer du fritt ett eller två av de magiska varelserna. Alicorn är en enhörning med vingar, eller för all del en pegasus med ett horn.

Vi dras till det mörka och hemska. Bort med allt glittrigt du någonsin har förknippat med enhörningar, pegasusar och alicorns. Låt oss upptäcka hur den världen kan se ut. Den här boken har jag velat läsa länge så jag är extra taggad på den här tävlingen.

Under hösten/vintern 2022 planerar Darkness Publishing att ge ut en antologi med helt nya berättelser som baseras på enhörningar, pegasusar och alicorns i en fantasymiljö (vi kommer acceptera alla genrer av fantasy för miljön ex high, urban, steampunk, grimdark, darkromance med flera). Antologin är tänkt för vuxna läsare.

Regler:

För att delta i tävlingen tävla måste du vara myndig eller fylla 18 år senast 26 september 2022.
Ett bidrag är en novell skriven på svenska om högst 50.000 tecken inklusive mellanslag.
Bidraget får inte vara publicerat tidigare.
Bidraget ska vara inskickat i pdf. Namnge filen med ditt namn och novellens titel.
Deadline 26 september 2022. Skicka ditt bidrag till manus@darkness.pub och ange ”Den magiska” i ämnesraden. Vi hanterar flera hundra mail i veckan så vi behöver en tydlig märkning.
Historien måste baseras på minst en magisk varelse som är enhörning, pegasus eller alicorn.
Man får skicka in flera olika bidrag.

Arbetsgruppen avgör vilka noveller som uppfyller kriterierna och på övriga grunder antas till antologin.

Upphovsrätt:
Genom att skicka in novellen ger du Darkness Publishing rätten att redigera och använda ditt verk i antologin, oavsett vilket format förlaget väljer att använda; pappersbok, e-bok eller som ljudbok. Du behåller rätten till din egen novell och kan publicera den i andra sammanhang. Medverkande i antologin får ingen ekonomisk ersättning, men erhåller det traditionella författarexet och har möjlighet att köpa loss exemplar till ett lägre pris för egen försäljning.