Nedräkningen till årets bokmässa i Göteborg har börjat. Med bara 20 dagar kvar kan vi stolt presentera årets monterschema. Darkness Publishing står i år för ÅRETS HÄNDELSE PÅ DEN SVENSKA BOKMARKNADEN när vi presenterar hela Sherlock Holmes samlingen som innehåller de fyra romanerna och de 56 novellerna samt två bonusnoveller som inte funnits i bokformat tidigare. 
Darkness Publishing ger ut spänning & mystik, fantasy, sci-fi och skräck för alla åldrar. Har du tröttnat på sötsliskiga berättelser? Varmt välkommen till Darkness Publishings monter, det lilla familjeägda förlaget från den mörka, småländska skogen. Tillsammans med våra författare vill vi träffa dig. Du hittar oss i monter A03:52.

Torsdag 28 september
kl 9.00-9.45 Vi inleder årets bokmässa genom att bjuda in dig som jobbar i grundskolans värld att ta del av våra författares bästa inspirerande och kreativa tips för att öka läsandet och skrivandet hos grundskoleelever

Fredag 29 september
kl 9.00-9.45 Är du som recenserar böcker inom spänning och mystik extra välkommen till vår monter där vi presenterar årets händelse på den svenska bokmarknaden, nämligen nyutgåvorna av Sherlock Holmes i en komplett samling på svenska.

kl 11.00-11.15 Tar författaren Ingrid Tosteberg med dig till sitt Evlonien. Följ med på en spännande och magisk resa bakom kulisserna till de älskade äventyrsböckerna. Efteråt signerar Ingrid sina böcker Stendrottningens hemlighet, Silverspegelns hemlighet och Dimöns hemlighet.

kl 12.00-12.45 Taggar vi för årets läslov med #läslov. Vi ger våra bästa tips för läsning på årets tema vänlighet. Vi berättar också om hur vi kan hjälpas åt och sprida extra mycket vänlighet i vår vardag.

kl 13.00-13.15 Tar författaren Sofi Poulsen med dig på en underlig resa genom tid och rum. Vi reser till det Lila Slottet, men hälsar även på hos Mamman och den lilla draken innan vi stannar till på Författarskolan. Efteråt signerar Sofi sina böcker.

kl 14.00-14.45 Berättar Daniel Brandt, grafisk designer och författare på Formidaniel AB om bokomslag som fångar läsaren. Efteråt finns det tid för frågor. Det går även bra att boka tid för att prata med Daniel kring ditt eget projekt.

kl 18.00-18.45 Kom och fira med oss! Boksläpp för årets novellantologi Vingar & Horn som även blir den sista som ges ut i samband med vår novelltävling. Mingla med författarna.
kl 18.05-18.20 Panelsamtal med de medverkande författarna Elin Edberg, Daniel Brandt och Katrine Aspelien Ellingsen där de berättar om sina noveller på temat enhörningar och pegaser.

Lördag 30 september
kl 10.00-10.15 Tar författaren Ingrid Tosteberg med dig till sitt Evlonien. Följ med på en spännande och magisk resa bakom kulisserna till de älskade äventyrsböckerna. Efteråt signerar Ingrid sina böcker Stendrottningens hemlighet, Silverspegelns hemlighet och Dimöns hemlighet.

kl 11.00-11.45 Taggar vi för #jagläsergodnattsaga och ger våra bästa boktips för en mysig lässtund både tillsammans med ditt barn, men även böcker som ditt barn kan läsa själv.

kl 13.00-13.45 Följ med författaren Sofi Poulsen till Författarskolan. Lär dig skapa egna karaktärer, bygga en alldeles egen värld och skriva din egen berättelse. Passa på att ställa dina frågor. Efteråt finns det tid för selfies och signering.

kl 14.00-14.45 Daniel Brandt, grafisk designer och författare på Formidaniel AB tipsar om hur du som författare kan marknadsföra dina böcker. Efteråt finns det tid för frågor. Det går även bra att boka tid för att prata med Daniel kring ditt eget projekt.