Greven av Monte Cristo

av | feb 17, 2024 | Nyheter | 0 Kommentarer

Det är ett stort nöje att få presentera årets nya titlar för dig. Förutom nya böcker av författarna Sofi Poulsen, Ingrid Tosteberg och Daniel Brandt kommer vi även att släppa några högt önskade och efterlängtade sagosamlingar och klassiker.

Först ut är en klassiker, Greven av Monte Cristo, som är en roman av Alexandre Dumas och är en av världens mest lästa äventyrsromaner. Den oskyldigt dömde Edmond Dantès som suttit fängslad i 14 år, förväxlas med en avliden fånge och lyckas fly ur fängelset. Den avlidne avslöjade innan sin död platsen där en berömd försvunnen skatt ska finnas. När Dantés flytt, hittat skatten och utnämnt sig själv till greve så gör han till sin livsuppgift att hämnas på de som fick honom oskyldigt fängslad.

Vi på Darkness Publishing har putsat till språket för att berättelsen ska kunna tilltala nya läsare från tonåren och uppåt.