Sofi Poulsen släpper äntligen loss Förtrollade prinsessor och sagolika pegaser

av | feb 18, 2024 | Nyheter | 0 Kommentarer

Efter en allt för lång väntan för sina läsare är nu författaren Sofi Poulsen äntligen aktuell med en ny bok. Äventyr, spänning, humor, magi, vänskap och jag anar ett stänk av en gammal flamma.

Fem kvinnliga huvudkaraktärer går in på lönnkrogen Det förgiftade äpplet och får en extra ingrediens i sina drinkar och blir förvandlade till pegaser. Vem som har gjort det och varför är frågor som tjejerna får ta sig an senare, först måste de bli sig själva igen. Men det visar sig vara svårare än vad de först trodde. När de kommer till den goda fen, som tjejerna tror kan hjälpa dem ur förtrollningen, berättar hon att det tyvärr saknas tre ingredienser för att hon ska kunna göra ett motgift. Den goda fen berättar vad hon behöver och var ingredienserna finns. Det hela utvecklar sig till ett strapatsrikt äventyr och våra hjältinnor får möta både tandfen, trollkarlen Merlin, en elak häxa, en otäck drake, en mystisk faun och ärkeskurken Rumpelstiltskin. Vem eller vilka som våra vänner kan lita på, det återstår att se.

Som du hör är författaren Sofi Poulsen tillbaka och hon sparar inte på magin. Följ med på ett humoristiskt äventyr som tar dig med på en resa till Bockrike, Sagolandet och Trollkarlsskogen.

”Jag ville inte spara på något. Det här är boken som jag har velat skriva länge, men inte vågat. Nu äntligen får den komma ut och träffa läsare. Det både gör mig förtjust och skrämmer mig. Hoppas att du som läser den kommer älska den lika mycket som vad jag gör.”

Boken kommer 2024.