Bokrea på Darkness Publishing

av | feb 22, 2024 | Nyheter | 0 Kommentarer

Visst är det härligt att kunna förena nytta med nöje? Vi  passar på att ge dig schyssta priser på utvalda titlar och gör då samtidigt plats för nya titlar i vårt lager.

Jag har nu skramlat med den tunga nyckelknippan som leder ner till vårt lager.och öppnat upp valvet. Med min lilla anteckningsbok i ena handen och en på golvet vid mina fötter, så har varsamt öppnat alla boklådor och räknat vart enda exemplar som ligger där i.

Jag har ställt iordning ett litet bord. På bordet ligger vårt allra finaste emballage. Bara det bästa är gott nog åt dig. För att du ska förstå hur värdefull just du är, för mitt lilla förlag, har jag tagit fram ett fint vykort som jag personligen signerar med en hälsning till dig. Där jag tackar dig för att du har valt just Darkness Publishing som din leverantör av underhållning och kvalitetstid, antingen i ensamhet, eller tillsammans med någon som du tycker väldigt mycket om.

Jag hoppas att du ska hitta flera spännande titlar i vårt utbud.
/Sofi