GIVEAWAY Blodets makt

av | feb 26, 2024 | Nyheter | 0 Kommentarer

 

Februari månads giveaway är äntligen här!

Klicka upp vårt konto på Facebook eller Instagram om att du önskar ett ex av Blodet makt idag så meddelar vi imorgon om just du är en av de lyckliga som får ett bok.

Blodets makt är till för dig som gillar vampyrer i olika glamorösa miljöer. Intriger och makt, pengar, blod och kärlek. Våra vampyrer glittrar inte. Däremot hittar du dem i olika flärdfulla miljöer. Och det blir hett! Passion rent av. Det blir delikata intriger. Och en del hämnd. Den här boken är för dig som gillade tvserierna Dallas, Falcon Crest och Dynastin. Vem går segrande ur striderna och vem förlorar?  

Nitton svenska författare bjuder på en inblick i världen hos mäktiga och rika vampyrer. Du får brinnande begär, glamour och heta möten med dramatiska vändningar och tuffa, kvinnliga vampyrer som vet exakt vad de vill ha och som ser till att få sina drömmar uppfyllda. Blod, heta vrålåk, spännande intriger och röda rosor – vår röda bok har allt!