Förtrollade prinsessor & Sagolika pegaser av Sofi Poulsen

av | apr 11, 2024 | Nyheter | 0 Kommentarer

Författaren Sofi Poulsen kommer äntligen med en ny bok.

En ovanligt strapatsrik dag tvingas fem prinsessor att fly för sina liv. En drink på lönnkrogen Det Förgiftade Äpplet ger dem en ofrivillig make over med extra allt. Vem som har gjort det och varför är frågor som prinsessorna får ta sig an senare, först måste de bli sig själva igen. Den goda fen berättar att hon saknar tre ingredienser för att kunna bryta förtrollningen. En vild jakt på godhet, intelligens och mod bland sagovärldens celebriteter prövar både tålamodet och vänskapen.

Inte alla sagor slutar lyckligt, och visst finns det prinsessor som beter sig på helt andra vis än vi är vana vid. 

Följ med in i en värld som du trodde att du kände till, men som döljer många hemligheter …