Darkness Publishing – ett förlag som inte vill ta emot några manus

av | apr 12, 2024 | Nyheter | 0 Kommentarer

Darkness Publishing är inte ett förlag som alla andra. Vi går vår egen väg mot våra egna uppsatta mål. Under våra nio år har vi inte haft tid för att läsa alla de manus som flödar in till förlaget. Manushögen har blivit ett ständigt dåligt samvete och det är inte rätt mot dig som skickar ditt manus i förtroende till oss. Vår ambition har aldrig varit att läsa och anta manus vi inte har beställt. Ändå har vi gjort det. Men för några år sedan tog vi beslutet att det bästa för dig och för oss är att vi helt enkelt stänger den dörren för gott. Vi kommer alltså inte att ta emot några obeställda manus. Vare sig nu eller i framtiden. Vi har som ett led i detta även valt att avsluta en del samarbeten vi haft med olika författare.

Så vad ska Darkness Publishing syssla med? Ska vi sluta ge ut böcker?

Vi ska fortsätta göra det som vi har gjort hela tiden. Ha kul på jobbet! Det som sker bakom kulisserna och som vi ibland visar glimtar av på våra sociala medier och i vårt nyhetsbrev. Under 2024 kommer vi släppa flera nya titlar. Och allt detta är så superspännande och jag längtar verkligen tills jag kan berätta mer om detta för dig.