Författaren Sofi Poulsen besöker en f-6 skola med sin Författarskola

av | apr 21, 2024 | Nyheter | 0 Kommentarer

I januari var skaparna till boken Författarskolan Fantasy Sofi Poulsen (författare) och Daniel Brandt (grafisk designer) i All och gästade en skola. I mars var Sofi Poulsen och gästade en skola i Bjuv. Nu är det dags för nästa skolbesök.

Under fyra tisdagar, med start 23 april kommer författaren Sofi Poulsen att gästa en f-6 skola i Blekinge med sin Författarskola. Det blir totalt fyra olika teman, ett för varje vecka. Eleverna ska få lära sig skapa karaktärer och bygga egna världar. Tillsammans med Sofi ska de undersöka vad skräck och fanfaction är för något. Det låter som fyra inspirerande och kreativa veckor.

Våren är nu fullbokad för Sofi Poulsen, men det finns ett fåtal lediga tider i höst.